El tractament de mesoteràpia per a la zona facial i el coll és un procediment eficaç que rejoveneix, hidrata i tonifica la pell. Consisteix en la injecció subcutània d’àcid hialurònic i un complex d’aminoàcids que nodreixen la pell a nivell cel·lular. A partir dels aminoàcids obtenim la formació de col·lagen i elastina i l’àcid hialurònic proporciona l’humitat i afegeix el volum a la nostra pell. D’aquesta manera, s’inicia el procés de bioregeneració i la pell presenta un efecte d’elasticitat, joventut i salut que persisteix durant uns 6 o 8 mesos. El tractament es divideix en 4 sessions i s’aconsella deixar passar entre uns 7 i 10 dies entre aquestes. El dia quan s’aplica el producte, existeix la possibilitat que la pell pateixi un lleu enrogiment que es perllonga unes 3 o 4 hores.

Indicacions per al tractament:

  • Arrugues superficials
  • Pèrdua de fermesa de la pell; tractament de l’envelliment de la pell de la zona de coll i escot.

Per corregir la forma dels llavis i augmentar el volum d’aquests, a Clínica Dental Deluxe utilitzem l’àcid hialurònic reticulat. Es tracta d’un polisacàrid natural que està present en cartílags i en la substància intercel·lular que atrau i reté una important quantitat d’aigua. El tractament es fa amb anestèsia local, és a dir, el pacient no sent absolutament res. L’efecte de l’àcid hialurònic és immediat però per veure el resultat final hem d’esperar una setmana. L’efecte persisteix entre uns 6 i 12 mesos, sempre depenent del metabolisme del cos de la persona. Els tractaments que milloren la circulació sanguínia com la sauna, els massatges o els tractaments amb corrent elèctric contribueixen a una reabsorció més ràpida.

L’àcid hialurònic no només s’utilitza per a la correcció d’arrugues facials, sinó també per augmentar el volum dels llavis. Aquelles persones que vulguin augmentar el volum dels seus llavis, podran fer-ho utilitzant aquest producte.