Actualment, el mètode més utilitzat per modificar i corregir la posició incorrecta de les dents són els brackets. Consisteix en uns quadradets molt petits, fets de metall, ceràmica, safir o composite i un arc metàl·lic molt fi que els uneix entre ells i que pressiona les dents per moure’ls fins a la posició correcta.

Gràcies a aquest sistema, les dents es mouen de manera constant cap a la posició desitjada.

A part del mètode estàndard per corregir la oclusió, en Clínica Dental Deluxe, també utilitzem el sistema Invisalign, sistema d’ortodòncia pràcticament invisible. Consisteix en un set de alineadors individuals fets de resines transparents gairebé invisibles.

El pla de tractament es realitza de forma virtual, a través del programa Align Technology – ClinCheck que ens mostra el procés de correcció de les dents i com van a quedar al final del tractament.

El programa ClinCheck crea de manera individualitzada els alineadors adequats per a cada pacient.

Els alineadors Invisalign es poden posar i treure de manera molt senzilla en qualsevol moment, així que podrem rentar les dents després de menjar o de qualsevol situació que ho requereixi. Això afegeix llibertat i més una major higiene. En alguns casos, els alineadors Invisalign permeten reduir el temps de tractament, ja que abasten la totalitat de les dents i la pressió exercida és molt precisa. La durada mitjana del tractament sol ser d’al voltant d’1 any.

Invisalign