Degut a les extraccions de les dents poden ocórrer sovint un nombre de defectes funcionals i estètics: l’alteració de la funció de la masticació, la deformació dels ossos i les files de dents, dolor en les articulacions, i en alguns casos fins i tot en la columna vertebral. L’absència d’una dent pot ser notable pels altres, provocar malestar i portar a problemes psicològics. En aquest cas, comptem amb l’ajuda de la pròtesi.

Res és tant valuós com triar l’opció més adequada, per la qual cosa la nostra clínica Dental Deluxe li ofereix una amplia gamma de construccions ortopèdiques per a pròtesis dentals:

Obturació ceràmica

És una micro pròtesi feta a les mesures individuals d’un pacient en un laboratori dental. S’utilitza per a les dents vitals en la destrucció de la dent més d’un terç. Són realitzades en ceràmica biològicament inerta i permet conservar la dent i evitar la col·locació de la funda. Les obturacions imiten totalment la forma anatòmica de la dent, de fet, el color és idèntic al color de les dents naturals i no canvia fins i tot quan prenem cafè i/o fumem.

Carilles estètiques

carillas

Són plaques de ceràmica fina, que es col·loquen en la superfície frontal de la dent millorant la seva aparença. Amb les carilles estètiques es pot aconseguir la forma i el color de les dents desitjat pel pacient, i així aconseguir un somriure perfecte. Depenent de la seva finalitat es distingeixen diferents tipus de carilles, com són: estètiques, de restauració d’una peça dental, per restaurar la fila dental, corregir un defecte de color de les dents, etc. Al col·locar-les la dissecció és més suau en comparació de les fundes, són fiables, duradores i no requereixen cures especials, amb un manteniment adequat la durabilitat de les carilles és aproximadament de 10 a 15 anys.

Fundes i ponts

És una de les formes més comunes de pròtesis dentals. La funda permet restaurar una dent danyada, afeblida o trencada i protegir-la així de la destrucció.

A més, la funda pot fer de suport per al pont.

Els materials utilitzats per a la fabricació de pròtesis dentals són de ceràmica metàl·lica i de ceràmica lliure de metall.

Actualment, el material òptim per a la confecció de les fundes és diòxid de zirconi. El material s’ha consolidat en l’última dècada  en la fabricació tant de fundes individuals com de estructures ortopèdiques de qualsevol longitud.

Les fundes i els ponts es poden instal·lar tenint com a suport tant les dents com els implants.