El tractament immediat permet restaurar completament la dent i preveure complicacions com la pulpitis i la periodontitis, que poden provocar la pèrdua de la dent.

Amb la finalitat d’oferir una atenció odontològica altament qualificada, incloent el tractament de la càries dental, els especialistes de la clínica utilitzen una àmplia gama de tecnologies avançades, com un equip d’instal·lacions i eines excepcionals que permeten solucionar els problemes dentals més complexos.

LES POSSIBILITATS INNOVADORES PER A LA RESTAURACIÓ DE LES DENTS

En el tractament de les dents que són més visibles quan somriem o parlem, no és suficient la simple col·locació d’un empastament, sinó que és necessari la utilització de materials altament estètics i el treball laboriós d’un especialista per obtenir una bona restauració de la dent.

La nostra clínica presenta un nou i revolucionari sistema de restauració dental amb l’efecte camaleó ESTELITE SIGMA QUICK® de la companyia japonesa Tokuyama. ESTELITE SIGMA QUICK® és un compost supra nano híbrid amb l’adaptació única del color a tons dels teixits durs de les dents restaurats i la capacitat d’adquirir el to del teixits circumdants i fusionar-se amb ells. En tots els aspectes, el sistema va ser nomenat un dels millors pels experts en el camp de l’estètica dental a Estats Units, Japó i els països europeus, i també va rebre la qualificació més alta de les fonts fiables com Dental Advisor.

En els casos difícils, els dentistes de la nostra clínica realitzen la restauració estètica de la dent utilitzant clavilles de fibra de vidre, tenint en compte l’anatomia de les dents adjacents, la seva forma i el seu color natural. Per tant, el metge no només restaura les propietats funcionals de les dents, sinó que també els dóna un aspecte natural que fa perfecte el somriure. No obstant això, en el cas de la càries dental severa els dentistes de Dental Deluxe recomanen la restauració amb incrustacions ceràmiques, aquest sistema té la màxima precisió, resistència i les més altes característiques estètiques.