Les dents estan rodejades de teixits periodontals (mot provinent del llatí peri, que significa “al voltant” i del grec odonto, que significa “dent”). Aquests teixits proporcionen el suport necessari perquè es puguin dur a terme diverses funcions; ja que el periodonci és una part vital de la dent.

La geniva recobreix l’os alveolar i també envolta el coll de cada dent.

Els teixits que conformen el periodonci són: la geniva, el lligament periodontal, el ciment i l’os alveolar.

La malaltia de les genives, la provoquen els bacteris que viuen a la boca. Aquests bacteris es dipositen sobre les dents i a l’espai entre la geniva i la dent, i produeixen la placa bacteriana.

Les malalties periodontals tenen una predisposició genètica a contreure-les, però el que condiciona a controlar-la és que la placa bacteriana no s’acumuli a la boca. Aquesta malaltia té bona resposta si un bon especialista la tracta a temps i si es manté amb higienes periòdiques a la consulta, i hi ha una higiene diària per part del pacient. La finalitat és la conservació de les peces dentals per molt més temps.

Els especialistes de Clínica Dental Deluxe utilitzen les tecnologies més avançades a l’hora de dura a terme la seva feina, cosa que permet un tractament eficaç, fins i tot en les situacions més difícils.