Mitjançant l’ús de les tecnologies més innovadores i un enfocament personalitzat, l’equip professional de Clínica Dental Deluxe durà a terme el tractament adequat que li retornarà el somriure i la salut a la seva boca.

Anestèsia controlada per ordinador

periodontologia

A Clínica Dental Deluxe, a part del sistema d’anestèsia tradicional, també fem servir un sistema controlat per ordinador. No es fa servir una xeringa estàndard, sinó un microprocessador connectat al sistema de subministrament d’anestèsia. El pacient no notarà pràcticament res ja que aquest sistema té una precisió màxima.

Els avantatges d’aquest tipus d’anestèsia, a part de l’absència de dolor, són l’aplicació d’una dosi menor d’anestèsia i tranquil·litat per al pacient durant el procediment, així com la possibilitat d’utilitzar aquest sistema amb les persones que tenen la pressió arterial alta i amb dones embarassades.

Radiogràfia 3D

A més dels coneixements i l’experiència dels nostres metges, Clínica Dental Deluxe basa el seu èxit en la qualitat dels diagnòstics. Mai es porta a terme cap operació complexa sense abans haver fet la corresponent radiografia 3D i la planificació prèvia de la intervenció. La majoria de les clíniques que ofereixen serveis d’implantologia utilitzen només radiografies panoràmiques convencionals, on només s’aprecia l’alçada de l’os, però no es distingeix ni el seu volum ni la ubicació del si maxil·lar o del nervi del maxil·lar inferior. Això condueix a complicacions greus molt sovint.

Actualment, es considera que la radiografia 3D és el sistema de radiodiagnòstic més avançat en el camp de la estomatologia. No solament en l’àmbit de la cirurgia sinó també en endodòncia i periodòncia. La radiografia 3D revela l’ubicació de vegades atípica i lateral de quists i granulomes i al mateix temps ajuda a salvar la dent. Així mateix, facilita l’avaluació del grau de pèrdua de massa òssia i permet planificar amb més precisió el tractament d’ortodòncia.

Sistema de sedació

Sovint, els més petits tenen por a l’hora d’anar al dentista. Això dificulta la tasca del professional i algunes vegades la fa impossible. A Clínica Dental Deluxe, els més porucs, que no sempre són els nens: estan de sort! Disposem d’un sistema modern i totalment inofensiu: la sedació.

Es tracta d’una màscara perfumada que es col·loca cobrint nas i boca i que emet una barreja d’oxigen i òxid nitrós que té un efecte sedant. El pacient no està adormit durant el tractament, tot i així, se sent tranquil i relaxat i permet al professional dur a terme el tractament mèdic.

Avantatges:

  • És un sistema ideal per a nens de qualsevol edat totalment segur,
  • facilita el procés de tractament mèdic,
  • alleuja l’ansietat i els nervis,
  • el pacient roman despert i manté la respiració normal,
  • no és addictiu,
  • el cos l’elimina fàcilment.

Fa més de 30 anys que la sedació amb òxid nitrós s’utilitza en molts països. Als Estats Units i al Regne Unit gairebé el 100% de les clíniques dentals apliquen rutinàriament aquesta tècnica. També s’utilitza en el tractament de pacients adults amb síndrome d’ansietat.

Ulleres de video virtual

El nostre principal objectiu és garantir la seva salut bucal i al mateix temps esforçar-nos perquè, a la nostra clínica, s’asseu com a casa. Per aquest motiu, els nostres pacients tenen la possibilitat d’utilitzar l’última novetat en tecnologia: les ulleres de vídeo virtual. Es tracta d’unes ulleres especials que permeten veure pel·lícules o sèries mentre el professional porta a terme el tractament. És tan senzill com posar-se les ulleres i els auriculars i escollir la pel·lícula o la sèrie que es vol veure. Estarà relaxat i podrà gaudir sense preocupar absolutament de res.