Mitjançant l’ús de les tecnologies més innovadores i un enfocament personalitzat, l’equip professional de Clínica Dental Deluxe durà a terme el tractament adequat que li retornarà el somriure i la salut a la seva boca.

Anestèsia controlada per ordinador

periodontologia

A Clínica Dental Deluxe, a part del sistema d’anestèsia tradicional, també fem servir un sistema controlat per ordinador. No es fa servir una xeringa estàndard, sinó un microprocessador connectat al sistema de subministrament d’anestèsia. El pacient no notarà pràcticament res ja que aquest sistema té una precisió màxima.

Els avantatges d’aquest tipus d’anestèsia, a part de l’absència de dolor, són l’aplicació d’una dosi menor d’anestèsia i tranquil·litat per al pacient durant el procediment, així com la possibilitat d’utilitzar aquest sistema amb les persones que tenen la pressió arterial alta i amb dones embarassades.

Radiogràfia 3D

A més dels coneixements i l’experiència dels nostres metges, Clínica Dental Deluxe basa el seu èxit en la qualitat dels diagnòstics. Mai es porta a terme cap operació complexa sense abans haver fet la corresponent radiografia 3D i la planificació prèvia de la intervenció. La majoria de les clíniques que ofereixen serveis d’implantologia utilitzen només radiografies panoràmiques convencionals, on només s’aprecia l’alçada de l’os, però no es distingeix ni el seu volum ni la ubicació del si maxil·lar o del nervi del maxil·lar inferior. Això condueix a complicacions greus molt sovint.

Actualment, es considera que la radiografia 3D és el sistema de radiodiagnòstic més avançat en el camp de la estomatologia. No solament en l’àmbit de la cirurgia sinó també en endodòncia i periodòncia. La radiografia 3D revela l’ubicació de vegades atípica i lateral de quists i granulomes i al mateix temps ajuda a salvar la dent. Així mateix, facilita l’avaluació del grau de pèrdua de massa òssia i permet planificar amb més precisió el tractament d’ortodòncia.

CEREC

CEREC

És gairebé segur que, en els pròxims anys, l’odontologia restauradora per ordinador substituirà completament l’elaboració manual. Mentre s’espera aquest moment, les clíniques i els professionals que ja dominen aquesta nova forma de treballar, són realment una elit en odontologia.

A Clínica Dental Deluxe treballem amb CEREC, el sistema CAD / CAM produït per la multinacional SIRONA, empresa alemanya, líder mundial en la fabricació d’equips odontològics. Aquesta màquina ens permet, en molts casos, elaborar una corona de ceràmica en tan sols un dia. Assegurem també que aquest aparell no sol estar a l’abast de la gran majoria dels laboratoris.

A la nostra clínica no treballem amb metall-ceràmica, sinó que tan sols utilitzem ceràmiques bio-compatibles pures que no provoquen cap tipus de reacció al·lèrgica.

El doctor escaneja la dent amb una càmera de vídeo especial i compon un model especial fet per ordinador amb un programa 3D d’alta precisió de la part absent de la dent, corona, carilla o pont. Tenim en compte l’edat del pacient, les dents adjacents, els antagonistes, etc.

A continuació triem la ceràmica adequada i, mitjançant un aparell especial, es fabrica la corona; que estarà a punt en tan sols uns 15 o 20 minuts. Tot seguit, fem una prova i a partir d’aquí donem la forma i establim el color (que no es diferencia del color d’una dent natural), totalment personalitzat per a cada pacient. Aquest procés sol durar un mínim de 2 i un màxim de 6 hores, sempre en funció de la dificultat de cada cas. És un sistema especialment apreciat per aquelles persones que no tenen massa temps lliure i també pels pacients que vénen d’altres ciutats.

Una altra opció de pròtesis que ens ofereix el sistema de restauració per ordinador són les incrustacions de ceràmica, també conegudes com reconstruccions de ceràmica. Les incrustacions de ceràmica permeten restablir la forma anatòmica de la dent i també la seva funció durant molt més temps que les reconstruccions de fotopolímer. Això vol dir que salvem la dent original durant un llarg període de temps.

Sistema de sedació

Sovint, els més petits tenen por a l’hora d’anar al dentista. Això dificulta la tasca del professional i algunes vegades la fa impossible. A Clínica Dental Deluxe, els més porucs, que no sempre són els nens: estan de sort! Disposem d’un sistema modern i totalment inofensiu: la sedació.

Es tracta d’una màscara perfumada que es col·loca cobrint nas i boca i que emet una barreja d’oxigen i òxid nitrós que té un efecte sedant. El pacient no està adormit durant el tractament, tot i així, se sent tranquil i relaxat i permet al professional dur a terme el tractament mèdic.

Avantatges:

  • És un sistema ideal per a nens de qualsevol edat totalment segur,
  • facilita el procés de tractament mèdic,
  • alleuja l’ansietat i els nervis,
  • el pacient roman despert i manté la respiració normal,
  • no és addictiu,
  • el cos l’elimina fàcilment.

Fa més de 30 anys que la sedació amb òxid nitrós s’utilitza en molts països. Als Estats Units i al Regne Unit gairebé el 100% de les clíniques dentals apliquen rutinàriament aquesta tècnica. També s’utilitza en el tractament de pacients adults amb síndrome d’ansietat.

Ulleres de video virtual

El nostre principal objectiu és garantir la seva salut bucal i al mateix temps esforçar-nos perquè, a la nostra clínica, s’asseu com a casa. Per aquest motiu, els nostres pacients tenen la possibilitat d’utilitzar l’última novetat en tecnologia: les ulleres de vídeo virtual. Es tracta d’unes ulleres especials que permeten veure pel·lícules o sèries mentre el professional porta a terme el tractament. És tan senzill com posar-se les ulleres i els auriculars i escollir la pel·lícula o la sèrie que es vol veure. Estarà relaxat i podrà gaudir sense preocupar absolutament de res.